مهمترین عامل فساد انار در انبار میکروارگانیسمهایی هستند که از راه سوراخ ایجاد شده توسط کرم گلوگاه انار از قسمت گل وارد میوه میشوند.شوند حذف کرم گلوگاه انار در مراحل مختلف رشدی و قبل از نفوذ به داخل میوه انار ( Spectrobates ceratoniae) موجب گردید تا تأثیر سه دز ۳۵، ۴۰ و ۵۰ گرم در متر مکعب گاز متیل بروماید پس از ۲ ساعت گازدهی در حرارت ۲۰ تا ۲۶ درجه سانتی گراد بر روی آفت مزبور مورد رسیدگی قرار گیرد. قبل از گازدهی در بررسی و آماربرداری اولیه میوههای انار مشخص گردید، 08/27 درصد آنها فاقد لارو، 28/13 درصد لارو بین کاسبرگ تا گلوگاه، 97/23 درصد لارو بین گلو و دانه ها و در 83/20 درصد میوه ها لاروها وارد دانه شده بودند، پس از گازدهی و گذراندن دوره سه ماهه انبارداری در مقایسه با شاهد نتایجی به شرح زیر عاید گردید:الف - در شاهد کلیه انارهای آلوده به لارو به شدت آسیب دیده و فاسد شده بودند. ب - بین دزهای کاربردی گاز متیل بروماید از نظر تأثیر بر کرم گلوگاه اختلاف چشمگیری مشاهده نشد. تنها در پوست 11-16 درصد میوه های انار گاز داده شده با در ۵۰ گرم در متر مکعب سوختگی دیده شد.ج - میانگین انارهای فاسد شده پس از خاتمه دوره انبارداری که قبلاً با ۳۵ و ۴۰ گرم در متر مکعب گازدهی شده بودند، به ترتیب 96/20 و 43/21 درصد بود.